Манчестър Юнайтед преодоля без проблеми съперника си в петия кръг

...
Манчестър Юнайтед преодоля без проблеми съперника си в петия кръг
Коментари Харесай

Юнайтед елиминира без проблеми Йоувил, Санчес най-добър в дебюта си за тима

Манчестър Юнайтед преодоля без проблеми противника си в петия кръг на шампионата за Купата на Футболната асоциация, разгромявайки скромния тим на Йоувил Таун с 4:0 като посетител. Отличен дебют за " алените дяволи " направи Алексис Санчес, който се отличи с асистенция и бе определен за състезател на мача.

Четвъртодивизионният отбор се оказа леко затруднение за гранда, който поведе с прецизен изстрел на Маркъс Рашфорд в 41-ата минута. Санчес, който излезе титуляр, подаде на Андер Ерера за втория гол в срещата (61`), а другите попадения означиха в края на мача Джеси Лингард (89`) и Ромело Лукаку (91`)

След края на дуела мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо акцентира, че изобщо не е сюрпризиран от чудесния дебют на 29-годишния Санчес. " Много съм щастлив. Никой не е изумен, той от три години и половина играе всеки уикенд в Премиършип и на всеки е известно какъв състезател е. Когато привличаш подобен футболист, нямаш никакви подозрения за акомодация или каквото и да е приучване към британския футбол. Алексис е превъзходен състезател и потвърди това в последните сезони, както и в последните три дни, в които тренираше с нас. Той е отлично попълнение в състава ни ", сподели Моуриньо. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР