Манчестър Юнайтед прекара голяма част от летния прозорец през 2022

...
Манчестър Юнайтед прекара голяма част от летния прозорец през 2022
Коментари Харесай

Легенда на Юнайтед: Ще е отчайващо, ако клубът отново пожелае Де Йонг

Манчестър Юнайтед прекара огромна част от летния прозорец през 2022 година в опити да сключи сделка за трансфер на Френки де Йонг. Той не сподели огромно предпочитание да се реалокира на " Олд Трафорд ", макар че преди този момент е работил с Ерик загар Хаг в Аякс, и в последна сметка крайният период да изтече, без да бъде реализирано съглашение. Говореше се, че Юнайтед ще възобнови интереса си към 25-годишния футболист, само че Анди Коул не вижда причина " алените дяволи " да продължат да преследват полузащитника.

" Гледам и си мисля, дали Френки де Йонг е халфът, който може да свърши работа за Манчестър Юнайтед? Не, той не е. Де Йонг е доста добър състезател и това няма спор, само че в случай че погледнете трансферната сага от предишния сезон и би трябвало да се чудите за какво Манчестър Юнайтед желае да се сложи още веднъж в тази позиция? ", показа Коул.

" Те би трябвало да търсят играчи, които в действителност желаят да дойдат в клуба, като Каземиро. Преследването на Де Йонг още веднъж ги кара да наподобяват обезверени, тук приказваме за футболен клуб Манчестър Юнайтед. Ако някой не желае да играе за него, да преминат към идната алтернатива.. Не е като Манчестър Юнайтед да е футболен клуб отвън лигата, отговорът на този ход би трябвало да бъде да или не, а не може би ", добави някогашният нападателят на " алените дяволи ".

" Гледах двата мача, които Барселона изигра против Манчестър Юнайтед и видях, че не бяха по-добрият тим. Но в случай че спечели Ла Лига, Де Йонг ще си намерения какъв е смисълът да напусне Барселона, изключително в случай че решат финансовите си проблеми. Просто желая Манчестър Юнайтед да знае, че може да отиде там и да притегли всеки топ състезател. Не става въпрос за пари ", продължи той.

" Играчите ще гледат на възможностите си да завоюват Висшата лига, Купата на Англия или Купата на лигата и Шампионската лига. Всеки желае да завоюва локалната лига и Шампионската лига. Вижте формата на Реал Мадрид в Ла Лига спрямо времето, когато играят в Шампионската лига Лига, все едно играят с два обособени тима, само че това е просто нрав ", приключи Коул.

Де Йонг продължава да бъде разпитван във връзка с Юнайтед, откогато пропусна шанса да се насочи към Англия и неотдавна повтори, че остава " доста благополучен " в Барселона.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР