Манчестър Юнайтед постигна четвъртата си победа в груповата фаза на

...
Манчестър Юнайтед постигна четвъртата си победа в груповата фаза на
Коментари Харесай

Юнайтед с класика срещу Шериф, реабилитираният Роналдо се завърна с гол

Манчестър Юнайтед реализира четвъртата си победа в груповата фаза на Лига Европа. Тази вечер " алените дяволи " надделяха Шериф (Тираспол) с 3:0, само че и това не им оказа помощ да изместят от върха Реал Сосиедад, който подчини със същия резултат кипърския Омония.

Новината на вечерта беше завръщането на Кристиано Роналдо. Португалецът беше отхвърлен от първия отбор след скандал с мениджъра Тен Хаг, само че точно той гласоподава доверие на CR7 поведе офанзивата. Част от нападението на Юнайтед изненадващо бе и 18-годишният аржентинец Алехандро Гаранчо.
 Лацио победи Мидтиланд с 2:1
Лацио победи Мидтиланд с 2:1

Вижте детайлности

" Червените дяволи " се разписаха по един път в двете полувремена. В 44-ата Диого Далот се оказа най-съобразителен при корнер и съумя да се разпише с глава.
 Снимка 592734
Източник:

Преднината на британския гранд беше удвоена в 65-ата минута. Люк Шоу изпрати чудесно центриране за Маркъс Рашфорд, който от близко с глава не остави шансове на Максим Ковал.

До края остана време и за Кристиано Роналдо да впише името си измежду голмайсторите. Осем минути преди края португалецът се оказа най-съобразителен в наказателното поле и компактен шут оформи крайното 3:0.
 Бивш халф на Юнайтед: Роналдо е неудовлетворен
Бивш халф на Юнайтед: Роналдо е неудовлетворен

Той беше голмайстор на тима през предишния сезон, тъй че несъмнено разочарованието е огромно, споделя Харгрийвс
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР