Манчестър Юнайтед победи с 3:0 като гост Евертън в мач

...
Манчестър Юнайтед победи с 3:0 като гост Евертън в мач
Коментари Харесай

Юнайтед се разправи с Евертън, Вила мина Тотнъм

Манчестър Юнайтед победи с 3:0 като посетител Евертън в мач от 13-ия кръг в шампионата на Англия. Алехандро Гарначо с гол със задна ножица даде задатък за алените дяволи още в третата минута. Попадението му бше извънредно красиво и сигурно ще е претендент за гол на сезона.

Люк Шоу беше покрай още едно попадение във вратата на карамелите, а Доминик Калвърт-Люин пропусна да изравни в 32-ата минута на срещата на „ Гудисън Парк “. Юнайтед беше без наказния си управител Ерик загар Хаг. Той обаче пусна в титулярния състав 18-годишният дебютант Коби Майно и точно той мазета от голлинията шут на Дуайт Макнийл.

Десет минути след почивката Маркъс Рашфорд повиши на 2:0 след тъкмо осъществяване на дузпа. Антони Марсиал оформи 3:0 след техничен удар четвърт час преди края.

След триумфа Юнайтед се изкачи на шесто място в класирането с 26 точки. Евертън има единствено 4 точки на 19-та позиция.

Преди началото на дуела ентусиасти на сините стачкуваха против отнемането на 10 точки от актива на клуба поради финансови нарушавания. До по-сериозни конфликти обаче не се стигна.

По-рано през днешния ден Астън Вила обърна Тотнъм с 2:1. Поражението е трето подред за шпорите, като и в трите случая отборът повеждаше. Лондончани към този момент са на пета позиция с 26 точки, а Вила събра 28 и се изкачи в Топ 4. 28 точки има и третият Ливърпул, Манчестър Сити е втори с 29, а.

Тотнъм поведе посредством Ло Селсо в 22-ата минута. В седмата минута на добавеното време на първата част Торес направи 1:1. А след час игра Оли Уоткинс довърши обрата. Това е.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР