Манчестър Юнайтед победи с 2:1 Реал Мадрид в третия си

...
Манчестър Юнайтед победи с 2:1 Реал Мадрид в третия си
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед пребори Реал Мадрид в Маями

Манчестър Юнайтед победи с 2:1 Реал Мадрид в третия си мач от шампионата “International Champions Cup”. Двубоят се игра в Маями на “Хард Рок Сетйдиъм”. “Червените дяволи” поведоха с голове на Алексис Санчес в 18-ата и Андер Ерера в 27-ата минута, а Карим Бензема върна едно попадение за “Белия балет” в 45-ата минута.

Срещата стартира двуостро, като в 5-ата минута Хуан Мата получи пас зад отбраната, само че от близко не съумя да означи. Три по-късно Карим Бензема получи изострен пас по земя и стреля от придвижване, само че около вратата.

В 18-ата минута Манчестър Юнайтед стигна до разкриване на резултата. Матео Дармиан се включи добре по десния фланг и по земя върна към Алексис Санчес, който от придвижване засече топката във вратата за 1:0.

В 24-ата минута Винисиус навърза Фосу-Менса на десния фланг и прати топката в наказателното поле, където Гарет Бейл не съумя да я насочи задоволително добре по посока на вратата.

В 27-ата минута Юнайтед стигна и до втори гол. Мата центрира в пеналта, Алексис с глава смъкна за Андер Ерера, който незабавно стреля към вратата и бе прецизен за 2:0.

В самия завършек на полувремето Реал понижи изоставането си. Тео Ернандес центрира остро по земя и този път Бензема не сгреши, засичайки кълбото в мрежата за 2:1.

Втората част съвсем всичко по-интересно бе пред вратата на Давид Де Хеа. В 50-ата минута Борха Майорал насочи отдалечен удар, който бе избавен от вратаря. Последваха две благоприятни условия пред Мартин Одегаард, който първо стреля рисково от воле в 57-ата минута, а по-късно обстрелва вратата от фаул в 75-ата.

В 82-ата минута Борха Майорал пропусна едно от най-хубавите положения за своя отбор, засичайки от близко центриране отляво, само че около вратата. В самия карй на срещата Начо насочи мощен удар отвън наказателното поле и топката мина рисково близо над вратата, само че в навън.

Това бе финален мач за Ман Юнайтед в шампионата, като отборът завършва с две победи и една загуба. За Реал пък това бе първа среща, като испанците имат да играят още с Ювентус и Рома в идващите дни.

МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР