Манчестър Юнайтед победи Гранада с 2:0 като гост в първи

...
Манчестър Юнайтед победи Гранада с 2:0 като гост в първи
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед взе своето срещу Гранада

Манчестър Юнайтед победи Гранада с 2:0 като посетител в първи четвъртфинал от Лига Европа. " Червените дяволи " взеха добър задатък, само че ще би трябвало да се оправят без трима съществени играчи в реванша.

В първия половин час двата отбора не сътвориха нищо рисково пред двете порти, а само появяването на гол почитател в 6-ата минута развесели почитателите пред тв приемниците. В 31-ата обаче Маркъс Рашфорд засече центриране на Виктор Линдельов и откри резултата (1:0).

Последва напън на Гранада, а в опитите си да спрат офанзиви на домакините Люк Шоу и Скот Мактоминей получиха жълти картони и ще пропуснат реванша след седмица (15 април). Испанците натиснаха гостите си и при започване на втората част, по този начин и не стигаше до голово състояние до 50-ата минута, когато Кенеди стреля от воле, само че Давид де Хеа се оправи.

Манчестър Юнайед отвърна с шут на Хари Магуайер в 58-ата минута, само че топката мина около гредата. Десет минути по-късно Кенеди записа третия удар в очертанията за Гранада (срещу единствено един за гостите), само че Де Хеа отново бе на мястото си.

Натискът на домакините докара до още едно нарушаване и жълт картон, поради който и Хари Магуайер няма да може да играе в реванша след седмица. Към края на мача силите на Гранада завършиха и домакините започнаха да центрират по-често топката, което не сътвори особени компликации за Юнайтед.

" Червените дяволи " можеха да удвоят задатъка си в 83-ата минута, само че Бруно Фернандеш не съумя да се разпише от метър-два самичък против вратаря на Гранада.

Минута преди края обаче Манчестър Юнайтед получи дузпа да удар в лицето на Брунo Фернандеш, който съумя да вкара за 2:0 с огромна доза шанс с третия прецизен изстрел на британците в мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР