Манчестър Юнайтед победи Евертън с 2:0 в първи мач от

...
Манчестър Юнайтед победи Евертън с 2:0 в първи мач от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед пожали Евертън и го победи само с 2:0

Манчестър Юнайтед победи Евертън с 2:0 в първи мач от 30-ия кръг на Висшата лига. Скот Мактомини откри резултата в 36-а минута след пас на Санчо, а в 71-а минута Антони Марсиал удвои след груба неточност на Шеймъс Коулмън.

Играчите на Манчестър Юнайтед преобладаваха тотално, само че куп пропуски им попречиха да създадат успеха си по-убедителна.

Това е втори следващ триумф за " алените дяволи " в шампионата и отборът излезе на трета позиция в таблицата с три точки повече от четвъртия Нюкасъл, който по-късно през днешния ден гостува на Брентфорд.
 Снимка 613582
Източник:

" Карамелите " прекъсна серия от четири мача без проваляне и остават в рискова непосредственост до зоната на изпадащите. Тимът е 16-и с 27 точки.

Хубавата победа на Юнайтед бе помрачена от травма на голмайстора на отбора Маркъс Рашфорд, който в 78-а минута получи разтежение и бе заменен от Вут Вегхорст. 

Малко преди този момент, откакто отсъстваше от терените съвсем два месеца, в игра за " алените дяволи " се завърна датският полузащитник Кристиан Ериксен.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР