Манчестър Юнайтед победи четвъртодивизионния Нюпорт Каунти с 4:2 в мач

...
Манчестър Юнайтед победи четвъртодивизионния Нюпорт Каунти с 4:2 в мач
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед изпита затруднения при победата над Нюпорт Каунти в Купата на Англия

Манчестър Юнайтед победи четвъртодивизионния Нюпорт Каунти с 4:2 в мач от 4-ия кръг на Купата на Англия. Уелският тим съумя да погаси пасив от две попадения, само че позволи нови два гола и отпадна от конкуренцията.

" Червените дяволи " поведоха в резултата още в 7-ата минута. Бруно Фернандеш засече с компактен шут от придвижване подаване в наказателното поле на Антони.

Възпитаниците на Ерик загар Хаг удвоиха преднината си след още 6 минути игра с гол, еднакъв на първия. Този път офанзивата се разви по десния фланг, където Диого Далот проби и върна кълбото към Коби Мейну, който стреля с едно допиране за 2:0.

Гостите можеха да създадат преднината си още по-убедителна, само че Алехандро Гарначо стреля в напречната греда.

Домакините понижиха изоставането си в края на първото полувреме на стадион " Родни Парейд " в Нюпорт. Плътен удар на Брин Морис се отби в главата на Лисандро Мартинес и влетя във вратата.

След почивката домакините възобновиха равенството след единствено 113 секунди игра. Уил Еванс отклони топката при подаване във вратарското поле.

Най-титулуваният тим в Англия върна задатъка си в 68-ата минута. Люк Шоу стреля в гредата, а топката се върна в краката на Антони. Бразилецът бе прецизен от непосредствена непосредственост.

В добавеното време на дуела Расмус Хойлунд оформи крайния резултат и подпечата триумфа на отбора си.

.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР