Манчестър Юнайтед планира да отправи предложение за нов дългосрочен договор

...
Манчестър Юнайтед планира да отправи предложение за нов дългосрочен договор
Коментари Харесай

Ман Юнайтед планира нов дългосрочен договор за Маркъс Рашфорд

Манчестър Юнайтед възнамерява да насочи предложение за нов дълготраен контракт към нападателя Маркъс Рашфорд. В клуба са доста удовлетворени от него от началото на сезона и са решени да го задържат в редиците си, като първо задействаха клаузата за удължение на договора му с 12 месеца, само че желанието на шефовете е да го убедят той да постави подписа си под напълно нов контракт, с който да се обвърже с " алените дяволи " за още пет години, написа " Експрес ".

В момента Рашфорд получава по 180 хиляди паунда на седмица на " Олд Трафорд ". Ако се съгласи да преподпише, заплатата му ще бъде съществено увеличена, като може да доближи и до 350 хиляди паунда на седмица, колкото сега получава Джейдън Санчо.

24-годишният Рашфорд е артикул на школата на клуба и досега цялата му кариера мина в Манчестър Юнайтед. Той проби в първия състав още през 2015 година и до момента има 309 мача, 96 гола и 60 асистенции за " алените дяволи ". С новия контракт шефовете на клуба се надяват да отхвърлен интереса към него от страна на Пари Сен Жермен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР