Манчестър Юнайтед обяви привличането на нидерландския нападател Ваут Вегхорст, който

...
Манчестър Юнайтед обяви привличането на нидерландския нападател Ваут Вегхорст, който
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед взе под наем Ваут Вегхорст

Манчестър Юнайтед разгласи привличането на нидерландския нападател Ваут Вегхорст, който ще играе на " Олд Трафорд " чартърен от Бърнли до края на сезона.

В последните няколко дни се говореше интензивно, че Вегхорст ще облече екипа на " алените дяволи ", само че идването му се забави, защото първо трябваше да бъдат конкретизирани детайлите към прекратяването на наема му в турския Бешикташ.

Задачата на нидерландеца ще бъде да замести в Юнайтед Кристиано Роналдо, който се раздели по абсурден метод с тима през ноември след изявлението, което португалеца даде пред Пиърс Морган.

" За мен е привилегия да се причисля към Манчестър Юнайтед. Играл съм против тима преди, а в този момент се усещам фантастично, че ще имам късмет да облека алената фланелка. Прогресът на Манчестър Юнайтед при Ерик загар Хаг е забележим и нямам самообладание да оказа помощ на тима до доближи своите цели. Каквото и да се случи в идващите месеци, мога да обещая, че до момента в който съм тук, ще давам всичко от себе си във всеки мач ", разяснява Вегхорст пред уеб страницата на " алените дяволи ".

По време на престоя си в Бешикташ нидерландеца изигра 18 дуела, в които вкара 9 гола. На Мондиала в Катар пък Вегхорст осъществя две попадения, като и двете бяха във вратата на бъдещия международен първенец Аржентина, когато Нидерландия възкръсна от закъснение от 0:2, само че след това " лалетата " на Луис ван Гаал отпаднаха след осъществяване на дузпи.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР