Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на нов вратар - Андре

...
Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на нов вратар - Андре
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед има нов вратар и нов капитан

" Манчестър Юнайтед " разгласи публично привличането на нов вратар - Андре Онана, който ще заеме мястото на оставения да напусне Давид де Хеа. 

Бившият пазач на " Интер " подписа за пет години с алтернатива за още една. Според английските и италиански медии британският клуб ще заплати на миланския гранд към 51 млн. евро, като сумата може да доближи 55 млн.

Онана мина медицински обзор и проби, подписа персоналния си договор и догони новите си съотборници в Ню Йорк, откъдето стартира лятното турне на " алените дяволи ".

Камерунецът бе първи избор на Ерик загар Хаг, като двамата към този момент работиха дружно в " Аякс ". Те напуснаха в Амстердам през м.г., като се насочиха в разнообразни направления - Онана отиде в Милано без трансферна сума. 

Африканецът има радикално друг жанр от този на Де Хеа, договорът на който на " Олд Трафорд " изтече и не беше възобновен. Той обича да играе с топката в краката, като може да подава точни пасове надълбоко в половината на съперника. Това крие и много опасности, като е носило и проблеми на тимовете му.

Той се забърква и в кавги отвън терена. По време на Световното в Катар бе изваден от отбора на Камерун след първия мач по " дисциплинарни аргументи ". След това приключи кариерата си в националния.

Онана е второто ново попълнение на " Юнайтед " това лято - след халфа Мейсън Маунт. Сега клубът се насочва към централен нападател и към този момент договаря с " Аталанта " за младия датски национал Расмус Хьойлунд. Твърди се, че 21-годишният таран е договорил персоналните си условия с клуба и упорствал да бъде продаден, защото е почитател на манчестърци.

А " Манчестър Юнайтед " има нов капитан - Бруно Фернандеш. Тен Хаг взе лентата от Хари Магуайър и я даде на португалеца. Той разясни, че ще го направи еднолично, няма да остави тима да си го избира.

Фернандеш отхвърли предложения от Саудитска Арабия, с цел да остане на " Олд Трафорд ". А ходът на треньора докара до спекулации, че Магуайър към този момент и самичък желае да си тръгне, откакто е ясно, че не попада в сметките за нидерландеца за титуляр. По неофициални информации " Юнайтед " желае да се отърве от национала и е подготвен да изслуша предложения на цена към 40-50 млн. паунда. Вече са отхвърлени оферти за наем - да вземем за пример от " Уест Хем ". 

Клубът е заинтригуван единствено от продажба на досегашния си водач.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР