Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на Хари Магуайър от Лестър,

...
Манчестър Юнайтед обяви официално привличането на Хари Магуайър от Лестър,
Коментари Харесай

Хари Магуайър официално е „червен дявол”

Манчестър Юнайтед разгласи публично привличането на Хари Магуайър от Лестър, трансформирайки го в най-скъпият бранител в света (80 млн. паунда).

Английският национал подписа контракт за шест години с опцията за удължение с още една. Той беше най-голямата цел на „ алените дяволи ” през този летен трансферен прозорец.

„ Доволен съм, че подписах с този огромен тим. Наслаждавах се на престоя си в Лестър и желая да благодаря на всички в клуба, на фантастичните почитатели за поддръжката през последните два сезона. Обаче, когато Манчестър Юнайтед се интересува от теб, това е невероятна опция. От диалозите ми с мениджъра останах разчувствуван от визията за развиване на тима. Ясно се вижда, че градим тим, кадърен да печели титли. Нямам самообладание да се срещна с новите си съотборници и сезонът да стартира ”, съобщи Магуайър.

„ Хари е един от най-хубавите централни бранители в света. Той чете отлично играта и има мощно наличие на терена. Умее да остава спокоен и е невъзмутим с топка в крайници. Смятам, че ще се впише отлично в този тим както с играта си на терена, по този начин и с държанието си отвън него ”, съобщи мениджърът Оле Гунар Солскяр.

Очаква се Хари Магуайър да дебютира още в първи мач за сезона против Челси в неделя.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР