Манчестър Юнайтед няма намерение да прекратява договора на Кристиано Роналдо,

...
Манчестър Юнайтед няма намерение да прекратява договора на Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

Юнайтед няма да прекратява договора на Роналдо

Манчестър Юнайтед няма желание да приключва контракта на Кристиано Роналдо, каквито спекулации се появиха в британските медии.

Според слуха в клуба са доста разтревожени от държанието на португалеца, което удря по морала на целия тим, и заради тази аргументи обмисляли хода с разтрогването на договора му, в случай че той не промени отношението си.

По време на злополучния мач с Брентфорд Роналдо неколкократно демонстрираше разочарованието си от играта на своите съотборници, като даже намерено жестикулираше по адрес на стража на тима Давид де Хеа, който направи две груби неточности първоначално, довели до първите два гола на „ пчеличките “.

Роналдо продължава да се надява, че ще напусне Юнайтед и ще премине в тим, който играе в Шампионската лига. Агентът му Жорже Мендеш обаче по този начин и не съумява да му откри подобен, като съвсем всички клубове, на които го е предложил, са отказали да привлекат Кристиано.

Официалната позиция на Юнайтед пък досега бе, че португалецът не се продава, още повече че Ерик загар Хаг е мощно стеснен в избора си на офанзивни футболисти.

След появяването на слуха за прекратяването на контракта на CR7 от „ Скай спортс “ са се свързали с представителя на Манчестър Юнайтед, който е декларирал, че няма никаква смяна в позицията на клуба, с което на процедура опровер
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР