Манчестър Юнайтед няма да успее да се класира в топ

...
Манчестър Юнайтед няма да успее да се класира в топ
Коментари Харесай

Гари Невил: Ман Юнайтед няма да е в топ 5

Манчестър Юнайтед няма да успее да се класира в топ 5 на Премиър лийг през този сезон. Такова мнение изрази именитият някогашен защитник на „ алените дяволи “ Гари Невил, който добави, че даже Челси има по-голям късмет да финишира в челната петица. В момента два тима заемат надлежно 10-о и 11-о място във краткотрайното класиране, като Юнайтед има точка повече от лондончани.

„ Не мисля, че Манчестър Юнайтед ще приключи в топ 5 през този сезон, само че те ме опровергаха през предходната акция, откакто започнаха доста неприятно. Челси разполага с доста надарени млади играчи.

Голямата въпросителна е централният нападател и в случай че нещо се случи с Тиаго Силва. Челси въобще няма да бъде надалеч, в случай че откри централен нападател и централен бранител. Въпреки че похарчиха 1 милиард, към момента се нуждаят от още двама играчи.

Новият вратар на Юнайтед не се приспособява бързо. Това е проблем. Ако вратарят е разтревожен и има неустойчивост към него. Това основава огромни проблеми “, показа Невил.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР