Манчестър Юнайтед няма да купува играчи през януарския трансферен прозорец,

...
Манчестър Юнайтед няма да купува играчи през януарския трансферен прозорец,
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед със сериозно ограничение за зимни трансфери

Манчестър Юнайтед няма да купува играчи през януарския трансферен прозорец, а единствено ще търси такива чартърен, написа “Дейли Мейл ”.

Причината е, че притежателите семейство Глейзър се пробват да продадат клуба. Статутът на неустановеност значително разреши на противниците от Ливърпул да изпреварят “червените дяволи ” за подписа на нидерландската звезда на ПСВ Айндховен Коди Гакпо.
 Ливърпул изпревари Манчестър Юнайтед за Коди Гакпо Ливърпул изпревари Манчестър Юнайтед за Коди Гакпо
Новината, че клубът ще притегля единствено играчи чартърен е сериозен удар за мениджъра на отбора Ерик загар Хаг, който имаше огромни очаквания, че ще укрепи съществено тима си през януари на новата 2023 година

Във връзка с продажбата на клуба съсобственикът на Юнайтед Аврам Глейзър организира диалози с евентуални вложители, в това число от Саудитска Арабия и Катар, по време на скорошно пътешестване до Доха.

Откакто станаха мажоритарни притежатели на Манчестър Юнайтед през 2005 година, американските притежатели са източник на разногласия на " Олд Трафорд ", като се сблъскват със забележителен яд и неодобрение от страна на почитателите.

Неуспешният им опит да започват Европейската суперлига единствено подхрани още повече митингите на последователите на " алените дяволи ". От известно време фамилия Глейзър са подложени на напън от страна на почитател групите да сложат завършек на 17-годишното си ръководство, като предишния месец те оповестиха, че са подготвени да продадат клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР