Манчестър Юнайтед не успя да спечели в Истанбул и в

...
Манчестър Юнайтед не успя да спечели в Истанбул и в
Коментари Харесай

Ман Юнайтед гони чудо, за да се класира за 1/8-финалите

Манчестър Юнайтед не съумя да завоюва в Истанбул и в навечерието на последния кръг в група А е пред отпадане от Шампионска лига. Освен това е доста евентуално " алените дяволи " да не играят и в Лига Европа.

Вчера в групата и двата мача приключиха без победител. Юнайтед водеше с 2:0 и 3:1 против Галатасарай в Истанбул, само че в последна сметка мачът приключи 3:3, а в Мюнхен нямаше голове в дуела Байерн – Копенхаген 0:0.

Байерн си обезпечи класиране на осминафиналите, баварците имат 13 точки и са първи в групата, Копенхаген и Галатасарай имат по пет, а Манчестър Юнайтед е с четири точки.

В последния кръг Копенхаген приема Галатасарай, а Байерн гостува на Манчестър Юнайтед.

За да стигне до второто място, Манчестър Юнайтед би трябвало да победи Байерн, а мачът в Копенхаген би трябвало да приключи без победител.

Копенхаген изпреварва Галатасарай заради голова разлика и след 2:2 в Истанбул. Датчаните могат да завоюват второто място при тъждество против Галатасарай, само че единствено при изискване, че Байерн не загуби от Манчестър Юнайтед.

Манчестър Юнайтед има късмет да остане най-малко в Лига Европа, може и с точка, само че следователно би трябвало да очаква победа на Галатасарай срещу Копенхаген.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР