Манчестър Юнайтед не успя да спечели в четвърти последователен двубой

...
Манчестър Юнайтед не успя да спечели в четвърти последователен двубой
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед не успя да победи и Борнемут

Манчестър Юнайтед не съумя да завоюва в четвърти пореден дуел от Висшата лига, завършвайки наедно 2:2 при гостуването си на Борнемут от 33-ия кръг на шампионата.

На " Виталити Стейдиъм " на Южния бряг домакините започнаха срещата надалеч по-добре и закономерно поведоха след 16 минути игра посредством Доминик Соланке, който означи с изстрел от дъгата на наказателното поле.

Авансът на момчетата на Андони Ираола се задържа до 31-ата минута, когато прецизен за " алените дяволи " беше техният капитан Бруно Фернандеш с мощен удар от границата на вратарското поле.

Скоро след този епизод обаче " черешките " възвърнаха преднината си в резултата посредством Джъстин Клуйверт, който получи прекомерно огромно пространство от отбраната на противника и с осъществяване в близкия ъгъл матира Андре Онана за 2:1.

За голямо страдание на домакинските последователи и този път техните любимци не съумяха да запазят преднината си, тъй като в 65-ата минута изстрел на Коби Мейно се отби от тялото на Райън Кристи, а по-късно срещна и ръката на Адам Смит, което докара до присъждане на дузпа в интерес на гостите. Зад топката застана Бруно Фернандеш и той не сбърка, възстановявайки равенството.

В самия завършек на мача домакините на собствен ред имаха искания за 11-метров углавен удар за нарушаване на Уили Камбуала против Кристи. Любопитното е, че в началото арбитърът Тони Харингтън уточни бялата точка, само че след обзор на обстановката с ВАР беше решено, че дейностите на френския защитник са отвън наказателното поле и по този начин всичко завърши само със свободен удар в интерес на Борнемут.

Така дуелът завърши без победител, а след него Манчестър Юнайтед се намира на 7-а позиция в подреждането с 50 точки, до момента в който " черешките " са 12-и с 42 пункта.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР