Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да привлече

...
Манчестър Юнайтед не се е отказал от идеята да привлече
Коментари Харесай

Ман Юнайтед с ултиматум към Кейн: Ако искаш трансфер, подай молба

Манчестър Юнайтед не се е отказал от концепцията да притегли голмайстора на Тотнъм – Хари Кейн. „ Червените дяволи “ обаче са сложили ултиматум, че нападателят самичък би трябвало да помогне за възможното си прекосяване на „ Олд Трафорд “, като подаде молба за трансфер, твърди The Sun.

Капитанът на Англия от много време е свързван с трансфер в Юнайтед, само че „ алените дяволи “ са подготвени да се откажат поради високата цена, която желае за своята звезда президентът на „ шпорите “ Даниел Леви. Клубът от Манчестър прави оценка Кейн на 80 милиона паунда, до момента в който шефът на Тотнъм упорства за най-малко 100 милиона.

Според управлението на 20-кратните първенци тази цена е прекомерно висока за състезател, който идващия месец навършва 30 и му остава единствено година до края на сегашния му контракт с Тотнъм. Преговорите с Леви обаче са доста сложни и от Юнайтед са предложили на Кейн опцията с трансферната молба като финален ход.

Твърди се, че самият Кейн желае да остане на Острова и то на „ Олд Трафорд “, тъй че е прекомерно допустимо да подаде такава молба. Той беше в сходна обстановка преди две години, когато беше мечтан от Манчестър Сити. Това медиите в Англия оповестиха, че нападателят е подал молба за трансфер. До подобен обаче не се стигна, защото „ жителите “ предложиха 100 милиона за него, а Леви искаше 150 милиона.

Man Utd tell Harry Kane to put in transfer request in last-ditch ultimatum with £100m Tottenham star desperate for move |
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Въпреки това, Юнайтед към този момент търси и други възможности и е почнал договаряния за евентуалното привличане на Расмус Хойлунд от Аталанта за 52 милиона паунда. 20-годишният датски нападател вкара 10 гола в 34 мача за италианците през предишния сезон и има още шест в шест срещи за националния тим.

„ Червените дяволи “ също се интересуват от 24-годишния голмайстор на Наполи - Виктор Осимен, който е оценен на 100 милиона паунда и означи 26 гола в Серия А, с което оказа помощ на тима си да завоюва купата. На „ Олд Трафорд “ обаче знаят, че договарянията с президента на неаполитанци - Аурелио де Лаурентис, ще бъдат даже по-трудно от тези с Леви.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР