Манчестър Юнайтед не е ставал шампион от осем години насам

...
Манчестър Юнайтед не е ставал шампион от осем години насам
Коментари Харесай

Бербатов с ценни съвети за Хари Кейн

Манчестър Юнайтед не е ставал първенец от осем години насам и може би този клуб не дава отговор на упоритостите на Хари Кейн за титли, съобщи някогашният нападател на Тотнъм и "червените дяволи " Димитър Бербатов. Той добави, че за капитана на британския народен тим може би е по-добре да си остане при "шпорите ", където е със статут на легенда.

Българинът, който самичък мина пътя от Лондон до Манчестър с трансфер през 2008, сподели в изявление за Betfair: "Ако ще напуща Спърс, аз персонално нямам проблем с това къде ще отиде, стига да продължава да играе на нормалното си равнище.

"Когато обаче смениш ситуацията, а в предходната си бил номер 1, хората чакат да продължиш да правиш същото. Искат се резултати на момента. Ако не започнеш да вкарваш незабавно, ще те сграбчен мигновено. Това е типично за футбола в днешни времена.

"Ако той напусне, ще го направи ли в търсене на титли? Хората го свързват с Юнайтед, само че те не са печелили Висшата лига от осем години. На Кейн му е нужно да отиде някъде, където ще подвига постоянно купи. Има ли смисъл още веднъж да играе в тим, който не го прави? Тогава би трябвало да се замисли за какво въобще му е необходим трансфер, в случай че по този начин или другояче още веднъж остава без титли.

"Мисля, че той ще остане в Англия, само че къде ще отиде? Манчестър Сити има Габриел Жезуш. Кейн ще пасне добре на Юнайтед, тъй като те нямат характерен централен нападател на неговата възраст. Единсон Кавани е в зенита на кариерата си. Ливърпул има много гений в предни позиции, а Арсенал изрично не е алтернатива (за звезда на Тотнъм).

"Кейн е свързван с Челси, само че Спърс надали желаят да го продадат на противник от Лондон. Има доста въпросителни, тъй че той би трябвало да намерения хубаво, преди да вземе дефинитивно решение. Най-лесно е да остане в Тотнъм, където е легенда и може да счупи който връх си пожелае. Не го виждам в чужбина, тъй като е легенда в Англия и там всички го почитат. Мисля, че ще продължи да играе във Висшата лига.

"Ако той потърси моето мнение, ще му кажа да вземе вярното решение. Да реши съгласно персоналните си упоритости и стремежи. Някои хора ще бъдат разочаровани от негов трансфер, само че решението си е напълно негово ".

Кейн има 217 гола в 329 мача за Тотнъм и е вкарал над 20 в седем следващи сезона. Той пое и капитанската лента на националния тим, за който се разписа 34 пъти в 53 мача.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР