Манчестър Юнайтед изглежда няма да успее да убеди водещите си ...

Манчестър Юнайтед изглежда няма да успее да убеди водещите си

Германец каза „Да“ на Манчестър Юнайтед, но под условие

Манчестър Юнайтед наподобява няма да успее да убеди водещите си претенденти за мениджърския пост да се включат в тима по средата на сезона, само че най-малко клубът е покрай подсигуряване услугите на краткотраен експерт , който да измести Майкъл Карик от поста. Това е Ралф Рангник, съгласно The Athletic.

63-годишният немец понастоящем извършва функционалността на състезателен шеф в Локомотив Москва, а договорът му е до лятото на 2024 година

Рангник макар че е сложил изискване на управата , с което желае да си гарантира реални ръководни права до края на сезон 2021/22, а не да бъде елементарен реализатор на заповеди.

Журналистът Фабрицио Романо съобщи , че семейство Глейзър са приели условието, само че възможната договорка ще бъде оповестена, едвам когато се стигне до съглашение с управлението на Локомотив, с цел да бъде освободен Ралф Рангник.
Ralf Rangnick told Man Utd board on Monday he’ll accept this interim job only if future ‘consultancy’ with power on club choices will be included in the deal. Man Utd are prepared to accept this condition.

Източник: fakti.bg