Манчестър Юнайтед инкасира загуба с 0:1 от Реал Сосиедад на

...
Манчестър Юнайтед инкасира загуба с 0:1 от Реал Сосиедад на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се провали на риалити чека в евротурнирите

Манчестър Юнайтед инкасира загуба с 0:1 от Реал Сосиедад на старта на тазгодишното издание на Лига Европа, като това се оказа самобитен риалити чек за британския гранд с оглед усъвършенстваните резултати в последните седмици.

Брийс Мендеш вкара единственото попадение в срещата след углавен удар в 59', отсъден за игра с ръка на Лисандро Мартинез. Аржентинецът скочи, с цел да блокира изстрел на Давид Силва, обърна тил, кълбото рикошира в бедрото му и по-късно дефинитивно смени траекторията си от ръката му. Неприятното при сходни обстановки е, че ФИФА и УЕФА коригираха неведнъж правилото за игра с ръка и към този момент като че ли даже съдиите не знаят по кое време да глобяват играчите и по кое време не. В нашите очи обаче, сходни обстановки би трябвало да се отсъждат за нарушавания, въпреки рядко към този момент да виждаме неизменност в тази тенденция.

Defeat for the Reds. ||
— Manchester United (@ManUtd)

Далеч по-очевидна дузпа не бе дадена в последната секунда на мача, когато още веднъж Мартинез имаше присъединяване. Защитникът стъпи върху крайници на Мохамед-Али Шо, който дриблираше около него в наказателното поле, и даже събу обувката му, само че италианската съдийска бригада реши, че няма съображение за нов углавен удар.

„ Червените дяволи “ в това време се завърнаха към онази си апатична игра от самия старт на шампионата, когато в предни позиции никой не поемаше отговорност, а в отбрана се редяха неточност след неточност.

Испанците въпреки това бяха доста по-дисциплинирани и бе забележим проектът на Иманол Алгуасил, с който да надхитри сътрудника си Ерик загар Хаг. По тази причина справедливо точките ще пътуват за Сосиедад.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР