Манчестър Юнайтед и се изправят един срещу друг в 206-ото

...
Манчестър Юнайтед и се изправят един срещу друг в 206-ото
Коментари Харесай

Съставите на Манчестър Юнайтед и Ливърпул

Манчестър Юнайтед и се изправят един против различен в 206-ото издание на огромното дерби на британския футбол, откакто единствено преди седмица направиха 0:0 на " " в конфликта на върха в Премиър лийг. Този път дуелът е на " " и е от шампионата за Купата на Англия (ФА Къп).

" Червените дяволи " влизат със самочувствие в този дуел, защото са водач във краткотрайното класиране на Висшата лига и имат към този момент шест точки преднина пред мърсисайдци. Шампионите пък попаднаха в най-голямата си голова суша от 20 години.

Ливърпул има единствено една загуба от Манчестър Юнайтед в последните 11 дербита във всички шампионати. Мърсисайдци са непобедени в предходните пет мача с " алените дяволи ", само че 20-кратните първенци нямат загуба в седем следващи семейства против Ливърпул.

Пет са измененията на от дуела с. стартира на вратата, се завръща в центъра на отбраната като сътрудник на Хари Магуйър. Дони ван де Беек започва вместо, който е измежду запасите, а заменя. отстъпва мястото си на.

е направил също пет промени в съпоставяне със злощастния мач с. Рис Уилямс стартира в центъра на защитата дружно с. започва в халфовата линия, а, и оформят нападателното трио. е на пейката. и не са в групата за днешното дерби.

Манчестър Юнайтед: Хендерсън, Уан-Бисака, Линдельф, Магуайър, Шоу, Мактоминей, Ван де Беек, Погба, Грийнууд, Рашфорд, Кавани

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Уилямс, Фабиньо, Робъртсън, Алкантара, Вайналдум, Милнър, Джоунс, Салах, Фирмино

ФА Къп 4 кръг, неделя 24 януари  Манчестър Юнайтед 19:00предстои  Ливърпул
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР