Манчестър Юнайтед и Челси завършиха наравно 1:1 в изтеглен мач

...
Манчестър Юнайтед и Челси завършиха наравно 1:1 в изтеглен мач
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед и Челси не излъчиха победител на Олд Трафорд

Манчестър Юнайтед и Челси приключиха наедно 1:1 в изтеглен мач от 37-ия кръг на Висшата лига. Лондончани дръпнаха в резултата с гол на Маркос Алонсо в 60-та минута, само че Роналдо изравни две по-късно. Така Кристиано към този момент има минимум 20 гола във всеки от последните 16 сезона в тимовете, в които е играл.

В последна сметка двата тима си поделиха по точка, с която Челси е твърдо на третата позиция с 66 пункта, до момента в който " алените дяволи " са на шесто място със скромните 55 точки. Ман Юнайтед сигурно към този момент няма късмет за Топ 4 и ще пропусне Шампионската лига, там твърдо обаче са момчетата на Томас Тухел. Като цяло, Челси напълно господства, само че направи фрапантни пропуски и изпусна да си вземе успеха от този мач. Юнайтед за следващ път разочарова през този сезон и единствено с шанс се добра до точката.

Трябва да се означи, че преди срещата почитатели на " алените дяволи " още веднъж организириха протестно шествие против притежателите на клуба от семейство Глейзър. Част от тях даже съзнателно не влязоха на стадиона и пропуснаха първичните минути, в които гостите се усещаха прекомерно комфортно и се чуваха само техните последователи.

На трибуните бяха две митове на Юнайтед - Брайън Робсън и Сър Алекс Фъргюсън, само че и те не съумяха да вдъхнат убеденост на играчите на Ралф Рангник. Роналдо избави точката за Ман Юнайтед против Челси. В идващия кръг " алените дяволи " одобряват Брентфорд, до момента в който " сините " гостуват на борещия се за оцеляването си Евертън.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР