Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който се включва в битката

...
Манчестър Юнайтед е поредният клуб, който се включва в битката
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед се включва в битката за Габриел

Манчестър Юнайтед е следващият клуб, който се включва в борбата за бранителя на Лил Габриел, написа RMC Sport. Бразилецът направи мощно усещане през последния сезон в Лига 1 и към този момент няколко клуба се подредиха на опашка за подписа му, измежду които Арсенал, Ливърпул, Евертън и Наполи. Сега към тях би трябвало да прибавим и " Червените дяволи ".

Според информациите, представители на Ман Юнайтед са имали среща с сътрудника на играча тази седмица. За момента те не са отправили публично предложение, само че са желали да се срещнат със обстановката към бранителя и дали той е податлив да премине на " Олд Трафорд ".

22-годишният защитник неотдавна възобнови контракта си с Лил до 2023 година. Въпреки това цената му не е прекомерно висока и се счита, че от френския отбор желаят за него сред 20 и 25 милиона евро. Смята се, че даже може да са съгласни на замяна на играчи.

Към този миг Наполи е считан за любимец за подписа на Габриел. Италианците са в положителни връзки с Лил, откакто неотдавна от там купиха нападателя Виктор Осимен.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР