Манчестър Юнайтед е подновил интереса си към полузащитника на Ювентус

...
Манчестър Юнайтед е подновил интереса си към полузащитника на Ювентус
Коментари Харесай

Тен Хаг вече е провел разговор с Рабио, за да го убеди да дойде в Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед е възобновил интереса си към полузащитника на Ювентус Адриен Рабио, оповестява “Екип ”. Мениджърът на “червените дяволи ” Ерик загар Хаг даже е провел диалог с играча в опит да му изясни своите визии и да го убеди да одобри офертата на отбора. Френският полузащитник бе пред трансфер на “Олд Трафорд ” и през предишното лято, когато от Манчестър Юнайтед се бяха разбрали със “старата госпожа ”, само че не съумяха да създадат същото и с майката на футболиста и негов сътрудник Вероник. 
 Ким се схванал с Манчестър Юнайтед Ким се схванал с Манчестър Юнайтед
След края на сезона Рабио ще се трансформира в свободен сътрудник, а досега не е преподписал договора си с Ювентус, въпреки да има оферта от сегашния си отбор. В Манчестър Юнайтед ще желаят да се подсилят във всяка зона, само че упованията са по-голямата част от отделените пари за прехвърляния да отидат в привличането на предпочитаната цел на централен нападател.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР