Манчестър Юнайтед е определил трансферните си приоритети след влизането в

...
Манчестър Юнайтед е определил трансферните си приоритети след влизането в
Коментари Харесай

Ман Юнайтед иска нападател от класата на Кейн, Ратклиф гласи четири големи трансфера

Манчестър Юнайтед е определил трансферните си цели след влизането в клуба сър Джим Ратклиф и предприемачът желае да притегли в тима първокачествен нападател, който е от класата на Хари Кейн. Набелязани са още нов „ номер 8 “, централен бранител и десен бек, написа Evening Standard. Очаква се новият нападател да играе дружно с лятното попълнение Расмус Хойлунд, който вкара едвам втория си гол във Висшата лига при неделното тъждество 2:2 с Тотнъм.

Ратклиф беше в формалните ложи на „ Олд Трафорд “ за първи път, откогато е част от клуба в края на предишния месец, а Хойлунд резервира поддръжката на шефовете на Юнайтед макар сложния си старт на живота в Англия.

Крилото на Кристъл Палас Майкъл Олисе е разпознат от Юнайтед като основна трансферна цел преди плануваната проверка в тим през лятото. За нов централен бранител са определени Джарад Брантуейт от Евертън и Жан Клер Тодибо от Ница.

Повечето от набелязаните играчи на 99% няма по какъв начин да бъдат взети през януари, защото, с цел да притегли играчи този месец Юнайтед първо би трябвало да продаде част от сегашния си състав, с цел да подсигурява, че клубът няма да наруши разпоредбите за финансов феърплей във Висшата лига. Но инвестицията на Ратклиф ще усили доста способността на клуба да купува играчи през лятото, без да нарушава финансовите правила, а Юнайтед възнамерява натоварено лято.

Manchester United want FOUR huge signings to kick off the Sir Jim Ratcliffe era.

An elite striker, similar to Harry Kane, is top of the transfer wishlist.

✍️
— Standard Sport (@standardsport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР