Манчестър Юнайтед е изготвил кратък списък от трима нападатели, от

...
Манчестър Юнайтед е изготвил кратък списък от трима нападатели, от
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед избира между трима нападатели през лятото, Кейн е в списъка

Манчестър Юнайтед е изготвил къс лист от трима нападатели, от които клубът ще избира кого да притегли това лято, в това число звездата на Тотнъм Хари Кейн. В момента „ алените дяволи “ работят по прехвърлянето чартърен Вут Вегхорст до края на сезона, откакто нападателят е желан персонално от мениджърът Ерик загар Хаг. Сънародникът на експерта, който означи два гола за Нидерландия против Аржентина на четвъртфинала на Световното състезание в Катар, е чартърен в турския Бешикташ от Бърнли.

Юнайтед търси нов таран, откакто разтрогна контракта с Кристиано Роналдо поради скандалното му изявление с журналиста Пиърс Морган. Това остави Тен Хаг само с Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд като варианти за върха на офанзивата. През януари обаче „ алените дяволи “ ще могат да притеглят играчи единствено под наемс. Очакванията са през лятото Юнайтед да извади съществени пари за дълготраен заместител на португалеца.

ESPN в този момент разкрива, че на „ Олд Трафорд “ преглеждат три имена за летния трансферен прозорец. Голмайсторът  на Наполи Виктор Осимен и Бенямин Шешко, който се причисли към Република България Лайпциг от Ред Бул Залцбург, са в листата. Въпреки това наличието на нападателя на Тотнъм и капитан на Англия Кейн се дефинира като цел №1. Клубът е наясно, че договорът на 29-годишния състезател в северен Лондон изтича през лятото на 2024-а година и към момента не е подписал удължение.

Кейн беше подготвен да се причисли към Манчестър Сити през лятото на 2021-а година, като „ жителите “ желаеха да го привлекат, само че президентът на Тотнъм Даниел Леви остана корав в позицията си и настоя, че футболистът не се продава.

Юнайтед притегли голям брой нападатели през последните години, среед които Радамел Фалкао, Златан Ибрахимович, Одион Игало, Ромелу Лукаку, Единсон Кавани и Кристиано Роналдо, само че нито един от тях не даде дълготрайно решение за потребностите на клуба, като Рашфорд и Марсиал са единствените непрекъснати играчи в офанзивата.

Manchester United have reportedly drawn-up a three-player shortlist of strikers who they will evaluate signing this summer, including Tottenham talisman Harry Kane
— Mirror Football (@MirrorFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР