Манчестър Юнайтед е готов да плати освобождаващата клауза на полузащитника

...
Манчестър Юнайтед е готов да плати освобождаващата клауза на полузащитника
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед плаща клаузата на халф от Реал Сосиседад

Манчестър Юнайтед е подготвен да заплати освобождаващата уговорка на полузащитника на Реал Сосиедад - Мартин Субименди. „ Червените дяволи “ се укрепиха в средата на терена предишното лято с привличането на Кристиан Ериксен и Каземиро, само че мениджърът Ерик загар Хаг има предпочитание да притегли повече играчи на тази позиция и Субименди е най-новото име за тази цел, предава „ AS “.

23-годишният футболист има освобождаваща уговорка от 51,4 милиона паунда, която Юнайтед е подготвен да задейства. Испанският гранд Барселона обаче също се интересува от играча.

Субименди впечатлява с изявите си за Реал Сосиедад, откогато проби в първия тим през сезон 2019/2020. Той може да играе като отбранителен полузащитник, само че също по този начин може да извършва ролята на тази зад централния нападател.

Тъй като договорът на Фред изтича през лятото, Юнайтед евентуално ще бъде на пазара за още един полузащитник, който да бъде опция на Ериксен и Каземиро. Твърди се също, че Барселона има интерес към Субименди като заместител на ветерана Серхио Бускетс, чийто контракт също изтича през лятото.

На „ Олд Трафорд “ ще потърсят и нов нападател, като звездата на ПСВ Айндховен и Нидерландия-  Коди Гакпо е мощно обвързван с трансфер при „ алените дяволи “.

Manchester United are 'willing to pay Martin Zubimendi's £51.4m release clause'
— MailOnline Sport (@MailSport)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР