Манчестър Юнайтед е готов да плати 107 милиона паунда (120

...
Манчестър Юнайтед е готов да плати 107 милиона паунда (120
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед вади 120 милиона евро за Осимен

Манчестър Юнайтед е подготвен да заплати 107 милиона паунда (120 милиона евро), с цел да подпише със звездата на Наполи - Виктор Осимен, в края на сезона. Голмайсторът на водача в Серия А е в страхотна форма този сезон, отбелязвайки 16 гола от 17 мача в Калчото, с което увеличива възможностите на своя тим да завоюва Скудетото.

Манчестър Юнайтед укрепи офанзивата си с привличането на Вут Вегхорст чартърен от Бърнли до края на сезона. Въпреки това, без значение от представянето на нидерландския национал до лятото, мениджърът Ерик загар Хаг желае нов номер „ 9 “. Юнайтед евентуално ще се раздели с Антони Марсиал в края на акцията, до момента в който бъдещето на Мейсън Грийнууд също остава нестабилно.Gazzetta dello Sport написа, че „ алените дяволи “ са подготвени да платят невероятните 107 милиона паунда, с цел да вземат Осимен в края на сезона. Нигерийският национал е в изключителна форма този сезон, като головете му изстреляха Наполи до върха на таблицата на Серия А.

Ако Юнайтед вземе Осимен, то той би се трансформирал в най-скъпото попълнение на клуба в цялата му история. Проблемът за „ алените дяволи “ обаче е, че и Челси също гледа към нигериеца. „ Сините “ не съумяха да привлекат нов нападател през януари и, макар че похарчиха доста сериозна сума предишния месец, към момента имат вяра, че са нужни още нови играчи и са подготвени да дадат каквото е нужно за тази цел, а офанзивата ще бъде един от целите им през лятото.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР