Манчестър Юнайтед е близо до това да завърши още два

...
Манчестър Юнайтед е близо до това да завърши още два
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед ще похарчи над 140 милиона паунда през това лято

Манчестър Юнайтед е покрай това да приключи още два прехвърлянето, с които Оле Гунар Солскяер ще укрепи отбранителния вал на тима си. Според британските медии до края на идната седмица " алените дяволи " ще завършват прехвърлянията на централния защитник на Реал Мадрид Рафаел Варан и десния бек на Атлетико Мадрид Киърън Трипиър. Юнайтед ще похарчи за двамата общо 68 милиона паунда. 50 милиона от тях ще бъдат за французина, за който " белите " в началото желаеха 60 милиона, само че са склонили да одобряват посочената сума. Според " Дейли Експрес " Варан към този момент е договорил персоналните си условия с клуба от " Олд Трафорд ", като бранителят ще подпише контракт за пет години.

Трансферът на 30-годишния Трипиър пък ще е на стойност 18 милиона паунда, като договарянията също са в заключителната фаза.

Всичко това значи, че още до края на идната седмица Манчестър Юнайтед може да премине границата от 140 милиона паунда за летни покупки, откакто " алените дяволи " към този момент договориха и прехвърлянето на Джейдън Санчо, за който ще платят на Борусия (Дортмунд) 73 милиона паунда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР