Манчестър Юнайтед 12 февруари 22:00 Пари Сен Жермен Състав Де

...
Манчестър Юнайтед 12 февруари 22:00 Пари Сен Жермен Състав Де
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед - ПСЖ: Вижте стартовите състави!


Манчестър Юнайтед

12 февруари 22:00

Пари Сен Жермен
 Състав Де Хеа Буфон Йънг Кеерер Линдельоф Силва Шоу Кимпембе Бейли Маркиньос Ерера Бернат Матич Верати Погба Алвеш Лингард Ди Мария Рашфорд Дракслер Марсиал Мбапе Треньор Оле Гунар Солскяер Томас Тухел Резерви Ромеро Ареола Джоунс Паредес Санчес Чупо-Мотинг Мата Курзава Лукаку Нкунку Фред Диаби Далот Дагба
Манчестър Юнайтед приема ПСЖ на " Олд Трафорд " в осминафинална борба от Шампионската лига. Английският гранд играе все по-добре при новия управител Оле Гунар Солскяер, а френският още веднъж е измежду любимците за трофея.

Юнайтед не знае какво е загуба при Солскяер. Балансът е 10 победи и 1 тъждество. Контузени са бранителите Антонио Валенсия и Матео Дармиан. Добрата вест за мениджъра е, че Виктор Линдельоф е възобновен.
 Още един главен състезател на ПСЖ отпадна за гостуването на Манчестър Юнайтед
Още един главен състезател на ПСЖ отпадна за гостуването на Манчестър Юнайтед

Тома Мюние е с леко разтърсване на мозъка

ПСЖ ще бъде без две от огромните си звезди. Неймар и Единсон Кавани са с травми и няма да могат да вземат присъединяване в днешния мач, като бразилецът е навън и за реванша. Към тях би трябвало да прибавим и бранителя Тома Мюние, който също отпадна за визитата на " Олд Трафорд ".

Това ще бъде първи дуел сред Юнайтед и ПСЖ. Друг значим факт е, че парижани са тимът с най-вече маркирани голове в шампионата досега - 17.

Загубата от Манчестър Сити в 1/4-финалната фаза на Шампионската лига през сезон 2015/2016 бележи преломен миг в европейския път на Пари Сен Жермен, означават медиите в страната.
 Ключовата борба в конфликта сред Манчестър Юнайтед и ПСЖ
Ключовата борба в конфликта сред Манчестър Юнайтед и ПСЖ

Погба против Верати

След провалянето с 0:1 и елиминирането от " жителите ", парижани непроменяемо вкарват гол във всеки собствен мач от клубните съревнования.
 Манчестър Юнайтед за 11-и път на 1/8-финал в Шампионската лига
Манчестър Юнайтед за 11-и път на 1/8-финал в Шампионската лига

В 22:00 часа " алените дяволи " одобряват Пари Сен Жермен на " Олд Трафорд "

В 22 поредни дуела на европейската сцена отборът стига до реализирането на попадение, без значение против кой конкурент се изправя.
 Снимка 376811
Източник:

ПСЖ излиза краен победител в три от последните си шест елиминационни конфликта с отбори от Висшата лига.

Феновете на Юнайтед показаха вярата си, че тимът ще възвърне положителната домакинска форма в европейските клубни шампионати. Юнайтед не е задоволително безапелационен на " Олд Трафорд " през акцията в Шампионската лига, като победи Йънг Бойс на личен терен, само че записа нулево тъждество против Валенсия и загуба от Ювентус.
 Четвъртфиналите в Шампионската лига са непостижима цел за Юнайтед и ПСЖ към този момент 5 години
Четвъртфиналите в Шампионската лига са непостижима цел за Юнайтед и ПСЖ към този момент 5 години

Това е и общото посред им

В две от последните си три участия на 1/8-финал в Лигата пък отборът губи вкъщи - от Севиля и Реал (Мадрид), което е регистрирано от ентусиастите в обществените мрежи като " недопустимо ".

За манчестърци досега индикаторите от срещите им на този стадий от шампионата са позитивни, като звездите на клуба имат релативно добър баланс в това отношение през годините - 6 победи и 4 провали.
 Снимка 345227
Източник:

Равенството е измежду минимум евентуалните сюжети за Пари Сен Жермен в борбата. Парижани нямат нито едно записано реми в последните си 10 мача, като или печелят, или губят своите срещи на всички фронтове.
 На Острова: Това ще бъде съставът на Юнайтед против ПСЖ
На Острова: Това ще бъде съставът на Юнайтед против ПСЖ

Вижте и единайсеторката на парижани, съгласно медиите в Англия

В осем от предходните си 10 срещи френският хегемон стига до успеха.
 Снимка 401313
Източник:

За Юнайтед статистиката е даже още по-впечатляваща, като " алените дяволи " към момента не са губили под управлението на новия си управител Оле Гунар Солскяер. Те имат 10 победи и едно тъждество с норвежеца на скамейката.
 Снимка 405871
Източник:

Първо тъждество за ПСЖ или пък първа загуба за Юнайтед от доста време насам, по-скоро би следвало да се регистрира като изненада.

Ключовата борба в конфликта е ясна, пишат медиите в Англия. Според локалните издания, опълчването сред Пол Погба и Марко Верати ще е от определящо значение за крайния процес на мача.
 Снимка 405537
Източник:

" Червените дяволи " излъчват убеденост от съвсем всяка допустима линия на играта, само че несъмнено най-сериозно въздействие върху цялостното показване на отбора има Погба.
 Снимка 401297
Източник:

Под управлението на Солскяер, френският футболист се трансформира в същински водач на тима, какъвто се очакваше да бъде още след идването си на " Олд Трафорд ".

Ако Марко Верати успее да провежда по-добре състава си в зоната от терена, в която по принцип се вихри Погба, може би за първи път от няколко дуела насам ще забележим единайсеторката на Юнайтед обезсърчена, прибавят медиите на Острова.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР