Манчестър Сити ще предложи нови договори на двама от най-добрите

...
Манчестър Сити ще предложи нови договори на двама от най-добрите
Коментари Харесай

Сити иска да задържи за дълго две от големите си звезди

Манчестър Сити ще предложи нови контракти на двама от най-хубавите си играчи - Кевид Де Бройне и Рахийм Стърлинг. Dailymail оповестява, че шефовете на тима са подготвени да стартират договарянията незабавно след втория осминафинален конфликт с Реал Мадрид на 17 март. Те считат, че двете звезди са съществена част от гръбнака на клуба, който е значимо да бъде непокътнат, след повдигнатите обвинявания от УЕФА и наложеното наказване за две години безучастие в Евротурнирите.

Де Бройне и Стърлинг имат договори до 2023, само че от Сити постоянно избират да удължават договорите на значимите си футболисти от рано. При новите оферти се чака и двамата да получат нарастване на своите заплати, като, съгласно Sportsmail, сега англичанинът получава по 280 000, а белгиецът по 300 000 паунда на седмица. В момента единствени Джон Стоунс и Льорой Сане са футболистите, които са под 30-годишна възраст, с по-малко от 3 години до приключването на договорите им. Бъдещето и на двамата е нестабилно към този миг на “Етихад”.

Мениджърът на Белгия Роберто Мартинес упорства Де Бройне да остане “верен на плана в Манчестър Сити”, даже след възбраната на тима да играе в Европа. Представители на Стърлинг също са декларирали, че играчът не се въздейства от слуховете, свързващи го с прехвърляния в испанските колоси Реал Мадрид и Барселона, и мисли само за представянето си в Сити.

“Небесносините” гостуват на “Олд Трафорд” в дербито от 29-я кръг на Висшата Лига на следващия ден от 18:30. Кевин Де Бройне и Льорой Сане има огромна възможност да не вземат присъединяване в мача, като и двамата към момента не са изцяло възобновени от травмите си.

Георги Чернев
Премиър лийг 29 кръг, неделя 8 март  Манчестър Юнайтед 18:30предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР