Манчестър Сити ще получи шампионската купа на Премиър лийг още

...
Манчестър Сити ще получи шампионската купа на Премиър лийг още
Коментари Харесай

Манчестър Сити вдига титлата още този уикенд

Манчестър Сити ще получи шампионската купа на Премиър лийг още този уикенд, стига несъмнено, изискванията за официализиране на тяхната купа да бъдат изпълнени. Това ще се случи при всички положения, в случай че отборът на Пеп Гуардиола победи Челси на " Етихад Стейдиъм " в неделя. Ако пък ден по-рано Арсенал направи тъждество с Нотингам Форест като посетител, то петата купа в последните шест години за " жителите " ще стане факт и при реми с Челси.

В случай че " топчиите " изгубят на " Сити Граунд ", то тогава " небесносините " публично ще бъдат първенец още в събота и в неделя изходът от дуела с Челси няма да има никакво значение.

Сблъсъкът с лондончани обаче е последното домакинство на Манчестър Сити в Премиър лийг, защото в оставащите си два мача в шампионата до края на сезона " жителите " ще гостуват на Брайтън и Брентфорд. Поради тази причина водещи фигури от администрацията на Висшата лига ще участват на " Етихад " в неделя и след последния съдийски сигнал ще връчат купата на отбора на Джосеп Гуардиола, ако упоменатите нагоре условия са изпълнени.
 От Байерн (Мюнхен) няма да задържат Жоао Кансело за непрекъснато
От Байерн (Мюнхен) няма да задържат Жоао Кансело за непрекъснато

Немските първенци не са подготвени да платят 70 милиона евро
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР