Манчестър Сити се намира в прекалено странна за него позиция

...
Манчестър Сити се намира в прекалено странна за него позиция
Коментари Харесай

Страхотни прогнози и отличен бонус за дербито Манчестър Сити - Челси

Манчестър Сити се намира в прекомерно странна за него позиция в британската Висша лига . По-близо е до Шефийлд Юнайтед, в сравнение с до Ливърпул. Тимът на Хосеп Гуардиола ще би трябвало да се връща на победния път против коравия отбор на Челси и Франк Лампард след загубата от директния съперник в битката за купата за Англия. Но Челси е пред Сити в таблицата и ще направи всичко по силите си, с цел да резервира тази позиция. 
Прогноза №1 : Над 3,5 гола
Формата на двата тима през сезона подготвя за голова фиеста в съботната вечер. Единственият тим в лигата, който има повече голове от Челси (44) е Ман Сити (48). И двата отбора имат европейски мачове по-късно, само че на Ман Сити успеха им е повече от нужна.
Предвид епичния триумф с 6:0 през предходната година считам, че „ жителите ” няма да имат проблем с тима от Лондон, който макар мощното си показване е надалеч от качествата на „ небесносините ”. Въпреки това считам, че залогът от над 3,5 гола в срещата на 2,08 коефициент си заслужава повече от всеки път.

Прогноза №2 : Уилиан да вкара когато и да е.
Смятам, че класата на отбора на Гуардиола ще бъде основен фактор за изхода на тази среща. Все отново головата сиеста, за която говорихме по-нагоре, ще бъде налице и нямам доверие, Челси да пропусне да „ нарани ” едва представящата се защита на Сити. Уилиан, за образец, има голове на „ Анфийлд ” и „ Олд Трафорд ” в четири от последните пет мача в последните сезони, а също по този начин бразилецът има повече удара от всеки път до момента в кариерата си с екипа на „ сините ” от Лондон. Именно по тази причина смятам, че офанзивният халф на „ сините ” ще е в основата на всичко забавно, което се случва за отбора на Лампард.
Коефициент : 5,00.
Прогноза №3 : Ман Сити да победи, двата тима да отбележат гол.

Този залог го базираме на историята сред двата отбора в исторически проект, що се отнася до дерби мачовете. Ако погледнем единствено директните мачове, то сигурно един от тимовете не вкарва в последните шест срещи. Челси, от своя страна, има единствено два вкарани гола в шестте си визити до момента в синята част на Манчестър, само че стихийната форма на тима в офанзива до момента през сезона не предвещава подобен процес в дербито. Сити пък вкарва задоволително и обосновката ни лежи на обстоятелството, че може да забележим голове в двете порти още през първото полувреме. Все отново считам, че нужната победа, а и класата на Манчестър Сити в състава ще придаде нужното за „ жителите ” да изтръгнат трите точки.
Коефициент : 2,75.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР