Манчестър Сити съвсем скоро ще финализира най-скъпата покупка в своята

...
Манчестър Сити съвсем скоро ще финализира най-скъпата покупка в своята
Коментари Харесай

Сити ще се похвали с най-скъпата си покупка до дни

Манчестър Сити напълно скоро ще завърши най-скъпата покупка в своята история. В понеделник се чака да стане факт привличането на централния бранител на Атлетик Билбао Емерик Лапорт за 57 милиона паунда. Това се явява сумата, вписана в договора на футболиста за предварително овакантяване.

Защитник една крачка по-близо до Ман Сити

Мениджърът на "гражданите " Хосеп Гуардиола се опита да укрепи състава си със същия защитник още след идването си в отбора през лятото на 2016 година, а в този момент, откакто Билбао не бяха склонни на отстъпки, Сити ще задействат откупуващата уговорка в контракта на Лапорт.

По тази причина бранителят през вчерашния ден не бе в групата за дуела на Атлетик против Ейбар, който приключи наедно 1:1. 23-годишният французин би трябвало да дойде в Англия в понеделник и да подписа договор до 2023 година. По този метод Манчестър Сити ще счупи трансферния си връх, който сложи през 2015 година с покупката на Кевин де Бройне от Волфсбург за сумата от 55 милиона паунда.

Най-скъпата покупка на Сити върви в комплект със секси танцьорка

Лапорт дебютира за първия отбор на Атлетик през сезон 2012/2013. Оттогава записа 161 мача с екипа на баския клуб. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР