Манчестър Сити със сигурност ще бъде без своя капитан Кевин

...
Манчестър Сити със сигурност ще бъде без своя капитан Кевин
Коментари Харесай

Кевин Де Бройне пропуска мача за Суперкупата на Европа

Манчестър Сити сигурно ще бъде без своя капитан Кевин Де Бройне в идния дуел за Суперкупата на Европа против Севиля на 16 август (сряда) на стадион " Георгиос Караискакис " в Пирея, Гърция.

Белгийският халф получи разтежение в бедрото по време на мача от първия кръг на Висшата лига на " жителите ", извоюван с 3:0 против новака Бърнли.

Това принуди мениджъра Хосеп Гуардиола да извади Де Бройне наложително още в 36-ата минута, а след срещата удостовери, че футболистът е получил идентична травма с тази, която наложи промяната му във финала на Шампионската лига предишния сезон.

" Разтежение на бедрото, още веднъж и на същото място. Не знам какъв брой дълго би бил отвън терена. Зависи от степента на самото разтежение, само че сигурно няколко седмици ", съобщи Гуардиола след мача с Бърнли.

Испанският ментор към този момент дефинира групата от 22 играчи, на които ще разчита в борбата за Суперкупата на Европа вдругиден, като британският отбор ще се стреми към първи трофей от конкуренцията при дебютното си присъединяване, до момента в който Хосеп Гуардиола към този момент има три триумфа на сметката си - два с Барселона (2009 и 2011) и един с Байерн Мюнхен (2013).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР