Манчестър Сити постигна дубъл над Челси, след като успя да

...
Манчестър Сити постигна дубъл над Челси, след като успя да
Коментари Харесай

И Челси не успя да спре Манчестър Сити

Манчестър Сити реализира дубъл над Челси, откакто съумя да го победи за повторно през този сезон. Резултатът на "Етихад " бе същия като в първата среща на "Стамфорд Бридж " - 1:0.

От самото начало на мача Сити контролираше всичко, което се случваше на терена и не спираше да нападна. В 14-ата минута Агуеро бе открит пред границата на наказателното поле и стреля, само че ударът му бе блокиран, а и флагът на страничния арбитър бе вдигнат.

Първата по-опасна обстановка пристигна в 27-ата минута, когато Лирой Сане изпусна ужасно състояние, откакто негов удар бе блокиран от бранител на гостите. До края на полувремето "гражданите " нападнаха, само че Челси съумя да опази вратата си, написа "Блиц ".

Началото на второто полувреме бе прелестно за Сити, който поведе още в първата си офанзива. Голмайстор бе Бернардо Силва, който се възползва от хубаво подаване на Давид Силва - 1:0. След гола до по-опасни обстановки не се стигна и по този начин "небесносините " победиха за повторно през този сезон над Челси.

След успеха Манчестър Сити се откъсва с 18 пункта преднина пред втория Ливърпул, а Челси е на пето място с актив от 53 точки, като се намира на 5 зад четвъртия Тотнъм.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР