Манчестър Сити победи Саутхямптън в мач от 14-ия кръг на

...
Манчестър Сити победи Саутхямптън в мач от 14-ия кръг на
Коментари Харесай

Манчестър Сити с трудна победа срещу Саутхямптън

Манчестър Сити победи Саутхямптън в мач от 14-ия кръг на Висшата лига. " Гражданите " се постановиха с 1:0 на " Сейнт Мери ".

Единственото попадение стана дело на Рахим Стърлинг в 16-ата минута.

Така " светците " заемат 4-ото място с 24 точки, до момента в който отборът на Пеп Гуардиола е с позиция по-назад с 23 пункта.

Ман Сити бе в серия от две равенства във Висшата лига, до момента в който Саутхямптън беше записал победа бад Шефилд с 3:0 и стигна до тъждество 1:1 с Арсенал.
Снимка: БГНЕС  Манчестър Сити с сложна победа против Саутхямптън (ВИДЕО)

В днешната среща, първото чисто състояние бе в 13-ата минута, когато Кансело стреля елегантно от ръба на наказателното поле, само че МакКарти избави удара в десния ъгъл на вратата.

Две минути по-късно попадение на Родри бе анулирано поради засада. В идната офанзива, Сити въпреки всичко поведе. Кевин Де Бройне показва страховит взор, намирайки Рахим Стърлинг към точката на дузпата, който невъзмутимо заби топката в лявата част на вратата.
Снимка: БГНЕС  Манчестър Сити с сложна победа против Саутхямптън (ВИДЕО)

В 27-ата минута, домакините имаха искания за дузпа. Дани Ингс падна на тревата след конфликт със бранител на " жителите ". Без намесата на ВАР, съдията реши, че съображение за единадесетметров углавен удар няма.

През втората част, Ман Сити бе по-активният отбор на терена и сътвори по-чисти положения, само че пропуски на Гюндоган, Де Бройне и Силва, лишиха отбора от по-изразителна победа.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР