Манчестър Сити победи Порто с 3:1 в Шампионската лига, а

...
Манчестър Сити победи Порто с 3:1 в Шампионската лига, а
Коментари Харесай

Гуардиола е доволен от резервите

Манчестър Сити победи Порто с 3:1 в Шампионската лига, а Джосеп Гуардиола остана удовлетворен от представянето на тима единствено в обособени интервали от дуела. Най-добри думи от каталунския експерт заслужиха появилите се като запаси играчи. Един от тях - Феран Торес, вкара третия гол за " жителите ".

" В последните 10-15 минути на първото полувреме и при започване на второто играхме доста добре. За нас беше значимо да стартираме с победа. Ще желаеме трите точки и при гостувавнето на Марсилия ", съобщи Гуардиола.

" Порто е доста рисков тим при статичните положения. Но след почивката ние въобще не допускахме такива обстановки пред вратата ни, ограничихме и контраатаките на противника. В Шампионската лига могат да се вършат по пет смени, а тези, които влязоха, се показаха чудесно. Исках да сменя Илкай Гюндоган преди гола, само че той извърши съвършен директен свободен удар ", разяснява Пеп.

" Срещу тимове, които стоят компактно прибрани в половината си, би трябвало да се работи търпеливо. Ние започнахме да играем вярно в края на първото полувреме. На почивката споделиха на момчетата, че е належащо да усетят точчния миг и тогава да се впуснат в офанзива ", добави Гуардиола. Шампионска Лига 1 кръг, сряда 21 октомври  Манчестър Сити 3:1краен резулат  Порто
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР