Манчестър Сити обяви, че се разделя с дългогодишния си капитан

...
Манчестър Сити обяви, че се разделя с дългогодишния си капитан
Коментари Харесай

Компани на раздяла със Сити: Създаде се една синя нация, която оспори установения ред

Манчестър Сити разгласи, че се разделя с дългогодишния си капитан Венсан Компани. Белгийската легенда ще се раздели с “гражданите” след 11 години в клуба, в които записа общо 360 мача и 20 попадения.

Той бе част от извънредно сполучливите последни години на Сити, в които клуба се трансформира в един от колосите на британския футбол и завоюва четири трофеи, две купи на Англия и четири купи на Лигата. Вчера Компани бе част от отбора на Джосеп Гуардиола, който съумя да завоюва и невиждан требъл на домашната сцена, откакто завоюва купа, купа и Купа на Лигата.

“Колкото и да е мъчно, пристигна времето да си потегли. И след какъв сезон мога да го направя! Не усещам нищо друго с изключение на признателност. Благодарен съм на всички, коиото ме поддържаха, в това особено пътешестване в един специфичен клуб. Спомням си първия ден толкоз ясно, колкото помня и последния. Спомням си безграничната добрина, която получих от хората в Манчестър. Никога няма да не помни всички почитатели на Манчестър Сити, които ме подкрепяха и в положителни, и в неприятни моменти. Винаги ме въодушевяваха, с цел да не се отхвърлям.

My captain, my captain @VincentKompany leaves Manchester City

#mancity https://t.co/4lbs8eubxX
— Manchester City (@ManCity) May 19, 2019
Шейх Мансур промени живота ми, живота на всички почитатели в града и по света, за което ще съм му постоянно признателен. Създаде се една “синя” нация, която оспори открития ред на нещата”, съобщи превърнялият се в легенда Венсан Компани на раздялата с Манчестър Сити.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР