Манчестър Сити навлиза в една от най-важните седмици в историята

...
Манчестър Сити навлиза в една от най-важните седмици в историята
Коментари Харесай

Тази седмица ще е съдбоносна за Манчестър Сити

Манчестър Сити навлиза в една от най-важните седмици в историята на клуба. От през днешния ден до сряда ще се организира виртуалното чуване по жалбата на " жителите " в Спортния трибунал по отношение на наказването, което УЕФА наложи върху клуба през февруари. Тогава Манчестър Сити бе изваден от евротурнирите за период от две години, а клубът бе санкциониран с 30 милиона евро поради съществени нарушавания на разпоредбите за финансов феърплей.

Клубът е наел екип от високопрофилни адвокати, които да пазят идеята на Сити пред КАС. Те ще се опитат да убедят тримата съдии, че глобата би трябвало да бъде анулирана. Въпреки че чуването е в границите на идните три дни, то окончателното решение ще бъде оповестено чак през август. Това ще се случи, преди да бъдат възобновени мачовете от актуалната акция в ШЛ.

Ако наказването остане, то се чака клубът да загуби повече от 200 милиона паунда. По-големият проблем за Сити обаче ще бъде да успее да задържи някои от звездите си, които се чака да изоставен, в случай че не играят в Шампионската лига. Говори се, че това ще създадат Кевин Де Бройне и Рахийм Стърлинг. Клубът ще има компликации и да притегли нови огромни фигури, които също надали биха се съгласили да дойдат в тим, в който няма в продължение на два сезона да играят в най-престижната конкуренция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР