Манчестър Сити може да се размине с наказанието, което им

...
Манчестър Сити може да се размине с наказанието, което им
Коментари Харесай

Манчестър Сити в Шампионска лига още през сезон 20/21

Манчестър Сити може да се размине с наказването, което им беше наложено поради нарушение на разпоредбите за финансов феърплей. Това може да стане при едно изискване.

Дисквалификацията от Шампионска лига от УЕФА е за два сезона, а клубът беше санкциониран с 30 милиона евро за нарушение на финансовите правила от 2012 до 2016 година. Английският клуб не е склонен с това наказване и апелира в Спортния трибунал в Лозана.

Според Дейли Мейл, Сити има късмет да отсрочи дисквалификацията в Шампионска лига до вземането на публично решение на един сезон. Ако окончателното решение на съда по този въпрос не бъде оповестено до 1 юни, то клубът може за помоли за краткотрайна пролонгация на наказването. Така може да се окаже, че Манчестър Сити може да вземе присъединяване в шампионата още през сезон 2020/2021.

Трябва да се посочи, че в този миг към момента няма даже подобен период за разглеждането на делото за нарушаването на финансовия феърплей от страна на "гражданите ", то идната Шампионска лига може да не бъде без Манчестър Сити.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР