Манчестър Сити и Серхио Агуеро обмислят да заведат съдебно дело

...
Манчестър Сити и Серхио Агуеро обмислят да заведат съдебно дело
Коментари Харесай

Сити ще съди фена, който отнесе тупаник от Агуеро

Манчестър Сити и Серхио Агуеро обмислят да заведат правосъдно дело против последователя, който беше нападнат от аржентинския нападател след края на дуела против Уигън от 1/8-финалите на ФА Къп. Според Агуеро последователят го е предизвикал с колоритен израз.

Твърди се, че фенът на домакините е блъснал голмайстора на „ гражданите” в тил, изплюл се е върху него и му е споделил „ яж ми к**а” по време на всеобщото навлизане от трибуните. Стотици ентусиасти на „ латикс” се спуснаха на терена, с цел да отпразнуват трагичния триумф с 1:0.

Нервите на Агуеро не устояха, фрасна почитател на Уигън

Малка група от последователи обаче се завтече към Агуеро и бързо се стигна до спор, довел и до прословутия към този момент удар, който футболистът нанесе на един от почитателите.

Инцидентът сега се проверява от Футболната асоциация на Англия. Най-рано в сряда ще стане ясно дали на Агуеро ще му бъдат повдигнати обвинявания. ФА изиска от Сити и Уигън да споделят своите наблюдения за развоя на случките и ще други елементи – като се стартира от ограниченията за сигурност и се стигне до държанието на личните футболисти и треньори.

Сити сега поддържа непрекъснат контакт със своите юристи и е доста евентуално да заведе дело против последователя, за който има вяра, че е предизвикал Агуеро.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР