Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един срещу друг

...
Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един срещу друг
Коментари Харесай

Манчестър Сити и Реал Мадрид ще определят втория финалист в Шампионската лига

 Efbet Article Horizontal 1180X300
Манчестър Сити и Реал Мадрид се изправят един против различен в полуфинален мач-реванш от Шампионската лига. Срещата на „ Етихад “ е довечера от 22:00 часа българско време.

Първият конфликт сред двата европейски гранда завърши при тъждество 1:1 на „ Сантяго Бернабеу “. Победителят от реванша в Манчестър ще се изправи на финала в Истанбул на 10 юни против Интер. Ман Сити и Реал се изправят един против различен в повтаряне на полуфинала от предходната година, когато Реал продължи към разногласието за трофея след страхотна драма в реванша на „ Бернабеу “. Тогава Сити имаха задатък от два гола, само че късни попадения на Родриго и Карим Бензема от дузпа в продълженията отстраниха съпротивата на Пеп Гуардиола и компания.

Сега обаче „ небесносините “ имат домакинско преимущество във втория конфликт и ще се опитат да се възползват по най-хубавия метод от него – отборът няма загуба вкъщи в ШЛ в последните пет години, както и от началото на тази – 14 победи във всички шампионати на „ Етихад “. Сити са с опция и за исторически требъл, като са на победа от купата във Висшата лига и са на край за ФА Къп, където ги чака дуел с градския противник Манчестър Юнайтед на 3 юни.

Реал от своя страна има опция да победи за 15-и път в шампионата на богатите. Отборът загуби финала за Суперкупата на Испания от Барселона с 1:3, като каталунците детронираха Кралския клуб и в Ла Лига. Все отново, възпитаниците на Анчелоти сграбчиха трофея за Купата на Краля след победа над Осасуна с 2:1 и отбрана на купата в ШЛ ще значи завършването на акцията с две купи във витрината.

Още спортни вести вижте във видеото:

 

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР