Манчестър Сити и Реал Мадрид играят при резултат 2:0 в

...
Манчестър Сити и Реал Мадрид играят при резултат 2:0 в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Манчестър Сити - Реал Мадрид 2:0, кралете в нокдаун

Манчестър Сити и Реал Мадрид играят при резултат 2:0 в полуфинален мач-реванш от Шампионска лига. Срещата на „ Етихад “ е от 22:00 часа българско време и може да бъде проследена на Gong.bg .

Първият мач сред двата отбора завърши при тъждество 1:1 на „ Сантяго Бернабеу “.

Победителят от конфликта довечера ще срещне на финала Интер, който нощес в профил градския противник Милан с общ резултат 3:0. Финалът на Шампионска лига е на 10 юни в Истанбул.

В първите минути Сити имаше териториално преимущество, както се и очакваше. В 7-ата минута Халанд се отскубна, подмина Куртоа, само че не му остана ъгъл за удар и опита подаване, което елементарно бе пресечено от Камавинга. Минута по-късно Родри нахлу рисково в пеналта и стреля диагонално, само че в навън. Минути по-късно Грийлиш откри Халанд със ужасно центриране, само че ударът с глава на норвежеца бе париран на самата голлиния от Куртоа.

Шест-седем минути по-късно обстановката се повтори - Халанд стреля с глава, надскачайки Камавинга, само че макар че бе заловен в крачка, Куртоа още веднъж избави.

При третата опция за " жителите " пропуск нямаше. Разиграване на Сити по десния фланг се пренесе към наказателното поле, където Бернардо бе открит със страховит отвесен пас от Де Бройне и с по-силния си ляв крайник откри близкия ъгъл на Куртоа за 1:0.

ベルナルド!!!!!!!!!!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР