Манчестър Сити и Ливърпул се срещат в последния осминафинал от

...
Манчестър Сити и Ливърпул се срещат в последния осминафинал от
Коментари Харесай

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО: Манчестър Сити – Ливърпул

Манчестър Сити и Ливърпул се срещат в последния осминафинал от шампионата за Купата на лигата в Англия.

Очакваният с голям интерес конфликт започва в 22:00 часа на „ Етихад “ и опълчва последните два първенеца.

Настоящият Ливърпул изпитва компликации от началото на сезона и може би най-голямото затруднение за него е точно гостуването в Маначестър.

Голяма част от футболистите на Юрген Клоп не взеха присъединяване на Световното състезание и той ще може да разчита на задоволително първокласен състав в срещата, до момента в който Гуардиола не заяви за проблеми с контузени футболисти, само че се чака да даде отмора на някои от играчите, които участваха на Мондиал 2022.

Преди него Манчестър Сити позволи изненадваща загуба като хазаин от Брентфорд и в този момент ще преследва наложителна победа над именития си противник, с цел да рестартира сезона с триумф.

Мачът е директно в ефира на Диема спорт 2 и Novsport.com ще наблюдава развиването на резултата в действително време, до момента в който нашите гости могат да гледат.

СТАРТОВИ СЪСТАВИ :

Манчестър Сити : Ортега Морено, Люис, Аканджи, Нейтън Аке, Аймерик Лапорт, Родриго, Кевин де Бройне, Илкай Гюндоган, Рияд Марез, Палмър, Ерлинг Холанд;

Tреньор: Хосеп Гуардиола;

Ливърпул : Келъхър, Джеймс Милнър, Джо Гомес, Жоел Матип, Робъртсън, Байчетич, Тиаго, Харви Елиът, Фабио Карвальо, Мохамед Салах, Дарвин Нунес;

Tреньор: Юрген Клоп.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР