Манчестър Сити гостува на Бристол Сити в среща от осминафиналите

...
Манчестър Сити гостува на Бристол Сити в среща от осминафиналите
Коментари Харесай

Бристол Сити - Ман Сити

Манчестър Сити гостува на Бристол Сити в среща от осминафиналите на ФА Къп. Двубоят е от 22:00 часа, а " жителите " са в ролята на безспорен любимец против отбора от Чемпиъншип. В предходния кръг " жителите " отстраниха огромния си противник за купата в Премиър лийг Арсенал, а Бристол Сити се оправи с Уест Бромич.  

Тази вечер се играят и още три мача от осминафиналната фаза. Лестър посреща Блекбърн, Фулъм е хазаин на Лийдс, а Стоук Сити играе против Брайтън. 

Домакините от Бристол Сити нямат загуба от началото на годината и ще се опитат да затруднят именития си противник. Мениджърът Найджъл Пиърсън залага в предни позиции на Самюъл Бел и Нахки Уелс.

За Ман Сити един от редките си шансове да стартира като титуляр получава Калвин Филипс. На вратата е Щефан Ортега, а триото в офанзива оформят Рияд Марез, Хулиан Алварес и Фил Фоудън. 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР