Манчестър Сити е в серия от 16 поредни победи, но

...
Манчестър Сити е в серия от 16 поредни победи, но
Коментари Харесай

Кевин Де Бройне се завръща, Агуеро отново на пейката

Манчестър Сити е в серия от 16 следващи победи, само че тимът ще стане и по-силен идващите седмици, защото скоро ще може да разчита още веднъж на и. разкри, че белгиецът е възобновил пълноценни тренировки. Капитанът на " жителите " бе отвън терените съвсем месец заради травма.

Агуеро пък към този момент е на линия, само че той ще бъде употребен внимателно, до момента в който търси оптимална кондиция. Аржентинецът бе преследван от травми и заболявания и е играл доста малко от началото на сезона. Нападателят стартира мача от аварийна пейка на следващия ден за мача с.

" Серхио дълго време беше контузени, тъй че не може да стартира, само че е подготвен да се завърне. Той беше на пейката предишния мач и още веднъж ще бъде там. е доста по-добре, само че не мисля, че ще бъде на линия за на следващия ден. Останалите са здрави, като изключим ", изясни Гуардиола.

Man City give major injury update on Ilkay Gundogan and Kevin De Bruyne ahead of Everton fixture
— Manchester City News (@ManCityMEN)
Попитан дали играчите му се усещат непобедими, испанецът отговори: " Не, нямаме такова чувство. Всичко, което направихме е, тъй като тичаме доста и играем добре. Всеки мач е сложен и на следващия ден няма да е изключение. Никога не си съвършен. Преди два месеца никой не ни слагаше в сметките за купата във Висшата лига. Все още могат да се случат доста неща. Със сигурност ще загубим точки ".

Гуардиола насочи положителни думи към сътрудника си, който след загубата на от призна, че неговият тим няма шансове за купата: " Това, което той е направил в международния футбол, е извънредно. Сега и предходните сезони в Германия. Неговата философия прави футбола атрактивен за феновете. Всички имаме положителни и неприятни моменти. Няма управител, който може да подържа сезони наред единствено да побеждава. Това би било скучно.

Понякога би трябвало да загубиш малко. Говоря за мен, не за сътрудниците ми. Понякога е добре да осъзнаеш какъв брой мъчно е и когато се върнеш, виждаш по-голяма стойност в нещата, които правиш ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР