Манчестър Сити е модел за подражание на отборите, които искат

...
Манчестър Сити е модел за подражание на отборите, които искат
Коментари Харесай

Хазенхютъл: Играта на Манчестър Сити е модел за подражание

Манчестър Сити е модел за подражателство на тимовете, които желаят да играят трогателен футбол, съобщи мениджърът на Саутхамптън Ралф Хазенхютъл. Двата тима ще се изправят един против различен в неделя в мач от Висшата лига.

" Те играят най-вълнуващия футбол, просто са невероятни. Всеки управител, който желае да построи огромен тим, би трябвало да се учи от метода, по който те владеят топката. В това отношение Сити е измежду най-хубавите в света. Ако искаш да спечелиш против сходен тим, би трябвало да тичаш повече, да се бориш повече, да работиш по-добре със и без топка. Трябва да бъдеш и по-умен от тях, тъй като в последна сметка те разполагат с по-добрите футболисти на терена ", сподели 52-годишният треньор.
[Southampton FC] Ralph Hasenhuttl celebrates Moussa Djenepo's return https://t.co/RFyAtPkvd4 pic.twitter.com/LBHoK3qZvF
— SaintsFC: Daily Echo (@dailyechosaints) July 3, 2020 Той удостовери, че бранителят Яник Вестергор и халфът Пиер-Емил Хойберг ще пропуснат мача: " Имаме някои проблеми. Пиер към момента не е подготвен, а Софиан Буфал няма да бъде разполагаем през уикенда. Вестергор страда от мускулна контузия. Ян Валери също има проблеми ". При " светците " се завръща крилото Муса Дженепо, който изтърпя наказване от три мача за червен картон през март. Премиър лийг 33 кръг, събота 4 юли  Саутхамптън 17:00предстои  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР