Манчестър Сити е близо до привличането на Аймерик Лапорт от

...
Манчестър Сити е близо до привличането на Аймерик Лапорт от
Коментари Харесай

"Манчестър Сити" е на път да плати 60 млн. паунда за защитник

" Манчестър Сити " е покрай привличането на Аймерик Лапорт от " Атлетик " Билбао. Според " Скай Спортс " " жителите " са задействали освобождаващата уговорка на централния защитник, възлизаща на 60 млн. паунд. Мениджърът на " Сити " - Пеп Гуардиола, към този момент призна за интерес към Лапорт.

Очаква се испанецът да премине на " Етихад " преди сряда, когато затваря трансферният прозорец.

Ако договорката стане факт, Лапорт ще се трансформира в най-скъпия трансфер в историята на " жителите ". Най-много досега те са платили за Кевин де Бройне през 2015 година, когато 55 милиона паунда се оказват задоволителни за подписването с белгиеца.

Аймерик направи своя дебют в испанското състезание през 2012 година Защитникът е артикул на школата на " Атлетик ", като минава за къс интервал и през " Баскония ", с цел да се върне още веднъж в отбора от Билбао. През сегашния сезон за тима от " Сан Мамес " има 30 срещи, като се е разписал един път.

Евентуалното идване в Манчестър на французина би направило конкуренцията в защитната линия още по-голяма, като досега на този пост британският клуб разполага с Джон Стоунс, Николас Отаменди, Венсан Компани и Елиаким Мангала.

" Сити " е водач във Висшата лига с 12 точки задатък пред градския си противник " Юнайтед ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР